Great Group lanserar Great Disc

Har du också hört talas om att alla personer har en färg? Eller hört någon säga ”Han är helt röd!”. Personprofilering blir allt vanligare, och det finns en rad olika koncept. Efterfrågan och intresset av personprofilering har förmodligen vuxit då allt mindre skillnader visat sig vara avgörande i alla tänkbara sammanhang.

Först när du vet din motparts behov, och hur du uppfattas av den, kan du vara säker på att du gör rätt intryck. Rätt intryck är helt avgörande för att bygga relationer och göra affärer. Men hur kan du vara säker på att du gör rätt intryck till din kund?

Eftersom Great Group tror att självmedvetenhet kombinerat med lyhördhet till kund skapar dom värdefullaste affärerna, har vi skapat GREATDISC, www.greatdisc.se Ett förenklat test som påvisar dels din DISC/Färgprofil, och hur du uppfattas av andra profiler. Genom att förstå din och kunna identifiera andras DISC/Färgprofil, får du en strategi till att bygga starka relationer och kunna se behov på ett djupare plan.

Great Group arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat nuläge till ett planlagt önskat läge. Vårt arbete grundas i vår blockstrategi och leder alltid till kundunika insatser.

Är du nyfiken på hur GREAT GROUP och kanske även GREATDISC kan utveckla dig eller din organisation?

Kontakta oss gärna så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig:

Mikael Weléen
+46 706107010
mikael.weleen@greatgroup.se

Antonia Weléen
+46 709 21 04 60
antonia.weleen@greatgroup.se